dimarts, 29 de gener de 2013

Llibres d'hivern

LLIBRES RECOMANATS PER AQUEST HIVERN

CICLE INFANTIL 

El Tupi i el ninot de Neu de Mercè Arànega. Editorial Edebé. Els pictogrames d'en Tupi.

En Tupi viu en un món envoltat de coses i objectes dels quals encara no sap el nom. Aprèn noves paraules en lletra de PAL.La Blanca i el Bru, quin vent! de Marijke ten Cate. Editorial Cruïlla. 
A la col·lecció La Blanca i el Bru i trobareu petites aventures quotidianes per als més menuts sobre els fenòmens meteorològics.


CICLE INICAL

Les maduixes il·lustracions de Irene Bordoy. Editorial Combel. Un clàssic de les nostres  històries que faran reflexionar sobre actituds tan humanes com: l'estimació, el deure, la responsabilitat...


Petita Nenet de Patricia Geis. Editorial Combel. Una col·lecció de nois i noies que viuen en diferents parts del món. Expliquen una història del seu país tot aportant dades geogràfiques al final del llibre. 
 
  

Carnestoltes de Teresa Sabaté, Rita Culla i  Sílvia Pla. Editorial Salvatella. Una clàssica col·lecció de llibres de festivitats catalanes on dona la benvinguda al rei de les pocasoltes.  CICLE MITJÀ I SUPERIOR

Em dic Teresa de Calcuta de Carmen Gil i Mercè Galí. Editorial Parramón. 
Tothom em coneix com Teresa de Calcuta. Mai no m'ha agradat parlar de mi, i ni tan sols he llegit els llibres que s'han escrit sobre la meva persona. Però ara faré una excepció, per vosaltres, perquè els joves sempre heu ocupat un lloc preferent en el meu cor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada