dilluns, 1 de juny de 2015

L’adéu de 6è

Divendres 19 de juny de 2015, els alumnes de sisè del nostre centre gaudiran d’un acte de comiat en el qual diran adéu a l’escola que els ha educat al llarg de nou anys. Ben segur que serà molt emocionant per a tots ells.


6è A
Aquests 9 anys  de la meva vida al Col·legi  Sant Vicenç, han estat per a mi  molt divertits, agradables i molt feliços. He après  molt,  gracies als meus professors i  professores  i he conegut a moltes amigues i amics, que m’acompanyaran la resta de la meva vida. Aquets anys els recordaré tota la meva vida!!
                                                                                              Nerea Camacho 6è A

M’agradaria donar gràcies sobre tot als meus pares per haver-me portat a aquesta escola i per haver-me ajudat en tots moments. Desprès també li dono gràcies a tots el meus professors i professores per haver-me ensenyat tot el que haig de saber. Per últim als meus companys, per fer que els dies d’escola siguin molt més divertits.
Marta Siñol 6è A

Aquest any deixo el col·legi Sant Vicenç, on hi ha la majoria dels meus records: les celebracions, els mestres, els amics… En aquesta escola tan bonica i acollidora hi he estat 9 anys fent jocs i activitats divertides que em costaran molt d’oblidar.Dono gràcies a tots per aquets moments que m’heu fet gaudir.
Jaume Roig 6è A

Per mi quan me’n vagi del col·legi sempre el trobaré a faltar, però el que més enyoraré seran els mestres, perquè m’han ensenyat moltes coses. A vegades ens barallem i el professor/a ens castiguen pel nostre bé . Per mi, quan surti del col·legi a 6è de primària, ja no tornaré mai més, però després de la primària ve una altra etapa per superar, però mai us oblidaré mestresJ!!!
Arnau Capdevila Gil 6è A

Gràcies per tots els somriures dels meus companys; que m’han fet sentir millor quan estava trist. Per tots els mestres que m’han ajudat a estudiar i a que entengui les coses. Dono gràcies a aquest col·legi  per ensenyar-me a estudiar i a estimar els amics. Jo me’n vaig a un altre col·legi, però vosaltres sempre estareu en el meu cor.
Marc Mateo 6è A

Aquesta escola per a mi ha estat com la meva casa.  Gràcies a tota la gent que m’ha ajudat i que encara m’estan ajudant. Sempre recordaré a tots els mestres que m’han ajudat durant aquests anys. El col·legi Sant Vicenç sempre el portaré al cor!
Laia Pérez  6è A

Dono gràcies per tot el que ens han ensenyat tots els mestres; per cuidar-nos com pares i mares, per estimar-nos tant i per ajudar-nos en els moments més difícils. ADÉU ESCOLA I GRÀCIES PER TOT EL QUE ENS HAS DONAT!
Elena Orantes 6è A

Gràcies  a tots els professors, mestres, tutors i amics que m’han fet créixer, aprendre, compartir i  sobre tot, cuidar de les meves coses. Amb el seu ajut he aconseguit tot el que  volia: estimar i aprendre. Els meus companys també m’han sigut de vital importància per aprovar la primària. Sense ells no hauria estat res igual .
Andreu Solano 6è A

Gràcies col·legi. Gràcies per ensenyar-nos tan bé; per cuidar-nos i sobretot donar-nos tant d’amor i tanta confiança. Et trobaré molt a faltar col·legi, perquè és com si tots fóssim una gran família on riem i estem contents. Mai oblidaré totes les aventures que hem viscut, les activitats tant divertides que he fet i les festes tant originals!
Adéu col·legi!
Ingrid Gil Rocher 6èA

Aquests anys a l’escola han estat molt divertits, encara que hagin estat només dos. M’han agradat per: les activitats, les excursions, etc. I sobre tot per... els companys que m’han acompanyat durant els dos cursos. També agraeixo als mestres tot el que m’han ensenyat.
Carla Rico 6è A

Lo millor del col·legi han estat els companys que he tingut i tots els professors i professores que s’han esforçat tant per a que aprengui. Li dono gràcies a la Mònica per la seva paciència. Gràcies a tots per estimar-me!
Jaume Andreu González 6è A

Aquests anys a l’escola han estat molt divertits, encara que hagin estat només dos. M’han agradat per: les activitats, les excursions, etc. I sobre tot per... els companys que m’han acompanyat durant els dos cursos. També agraeixo als mestres tot el que m’han ensenyat.
Paula Díaz 6è A

Trobaré molt a faltar aquesta escola que m’ha ajudat tant. Han estat nou anys compartint experiències amb tots els meus companys i professors.
GRÀCIES PER TOT!
Ian Romero 6è A

Gracies papes per haver-me portat a aquesta escola, perquè es la millor escola del món. Gràcies als profes que m’han ensenyat molt i m’han acollit quan ho he necessitat. També vull dir gracies a la Glòria per aguantar-nos cada vegada que havíem d’imprimir alguna cosa, quan ella tenia molta feina; i gràcies als meus companys per ajudar-me quan ho necessitava.  
Aitor Curpian 6è A

Gràcies a aquest col·legi Sant Vicenç que m’ ha ensenyat i m’ha preparat per anar a Secundària. També, li dono gràcies a la Glòria, al Paco, a la Carmina i a l’Imma i sobretot, a tots els mestres que he tingut. En aquests nou anys he après moltíssimes coses: a deixar coses, a lluitar pel que vull, a esforçar-me, a donar importància a les coses, etcètera. També dono gràcies als meus companys de classe perquè m’han ajudat quan ho necessitava, em deixaven les coses i em divertia molt amb ells. GRÀCIES.
      Pau Rovira 6è A

Jo vull donar les gràcies a l’escola i a tots els mestres que he tingut. Mai oblidaré aquesta escola, tampoc els professors que m’han educat. Com la  Maite que no parava de repetir-nos: “BENVINGUTS AL CICLE SUPERIOR”. La nostra escola és molt oberta i fa moltes activitats. El col·legi Sant Vicenç és el millor!
Anna Jones 6è A

Dono gràcies a tots els professors que m’han fet passar moltes bones estones. En aquest col·legi he conegut a tots els meus amics amb els que m’ho he passat molt bé. El professor que més m’ha agradat conèixer ha estat el Lluís Bosch que ara està jubilat. Amb ell he rigut molt. Trobaré a faltar totes les bones experiències que he viscut en aquesta escola durant tots aquests anys.
Victor Messeguer 6è A

Només vull deixar clar que estic molt agraït a tots els mestres que m’han ajudat i també a tots els meus companys que han fet que canviï completament. Aquesta escola m’ha fet recapacitar sobre la meva vida i m’ha fet meditar sobre el meu futur. No ser si ploraré o no, però trist segur que estaré, perquè deixaré enrere la gran etapa de la infància tan bonica, que he passat entre aquests quatre murs.    
Andreu Folqué 6è A

Potser no he tingut tantes experiències en aquesta escola com els meus companys. Però aquestes quatre parets m’han ensenyat moltes coses. D’aquí res, ja no estaré aquí, però sempre recordaré aquesta família tan gran, plena d’amor i diversió
Clàudia Vivó 6è A

Dono gràcies a aquesta escola per haver-me ensenyat i cuidat tant. He tingut els millors professors del món. M’agrada aquesta escola, perquè fem moltes festes divertides. He passat moltes hores de la meva vida aquí, jugant al pati, compartint menjador, acollida i classe. Mai us oblidaré; us portaré dins al meu cor i us trobaré molt a faltar. Gràcies.
Guillem Talayero 6è A

La nostra escola és genial, amb els mestres, alumnes i amics tots som molt feliços. Gràcies als nostres tutors i als nostres companys. Ens fa molta llàstima marxar d’aquí, de la millor escola del món. Quan hem necessitat ajut l’hem tingut; quan no fèiem els deures ens deixàveu una nota a la agenda. Cada vegada que  mirem aquestes notes, ens recordarà als nostres millors tutors. Nosaltres marxarem, però el nostre cor es quedarà aquí, al col·legi Sant Vicenç.
Alba Cuesta 6è A

M’agradaria marxar del col·legi amb totes les meves experiències que he viscut a l’escola , tant en el cap com en el cor. Quan marxi al meu proper institut , sempre me’n recordaré d’unes quantes frases com: ‘’Total Pascual’’ (una gran frase d’un mestre de matemàtiques , gimnàstica i plàstica) i moltes frases més. M’agradaria donar totes les meves gràcies a tots els meus companys per les experiències viscudes i als meus tutors i professors per riure i enfadar-se  amb mi.
Andrea Ribera 6è A

Aquests nou anys que he estat en aquesta escola, són nou anys que no oblidaré, perquè m’han ajudat en els moments difícils, també m’han fet passar molt bones estones, perquè a l’hora de ensenyar aprenem, però a l’hora ens ho passem bé.
Teresa Aymerich 6è A

Gràcies a tots els professors que m’han ajudat a ajudar i a estimar a la gent. El que més m’agrada és quan estem tots junts. Sempre recordaré tots els moments tristos i feliços. En aquest col·legi m’ha ajudat a aprendre moltes coses que em serviran per a quan sigui adulta.
Yamila Cazalla 6è A


6è B
Aquest any 6é se’n va del nostre estimat Col·legi Sant Vicenç. Després d’aquests 9 anys aquí, ha arribat el moment. En el Col·legi Sant Vicenç he aprés i he conegut uns companys magnífics. També gràcies als professors que al llarg d’aquest temps, han estat amb mi, i m’han fet com sóc ara. Adéu Col·legi Sant Vicenç, sempre et recordaré!
Oriol Bernal 6è B

Trobaré a faltar l’escola, amb els seus patis junts, els alumnes de l’escola, les assignatures, i sobre tot als Mestres, a tots els Mestres que han passat uns quants any de les seves vides en ajudar-nos i ensenyant-nos per fer-nos millors, amables, respectuosos, llestos,...
Lidia Castillo 6è B

Aquest any m’ho he passat molt bé amb els meus amics i sobretot amb el meu tutor, el Roger. A més, he après moltíssssssim amb tots els professors que he tingut a primària i m’agradaria fer l ‘ESO en aquesta escola. Dono gràcies  a tots els meus professors i a tots els companys que m’han ajudat aquests anys a l’escola.
Paula de la Rubia 6è B

Estudiar en aquest col·legi ha estat per a mi una experiència meravellosa. He tingut companys i professors que s’han convertit en molt bons amics i he gaudit tant aquests nou anys que els recordaré tota la meva vida.
Claudia Delgado 6è B

Estic contenta de haver vingut a aquesta escola perquè he après moltes coses diferents i he fet molts amics a llarg dels cursos. M’ agradaria que sempre estiguéssim junts perquè són tots molt bons. Espero recordar aquesta escola sempre.
Irene Domínguez 6è B

Començaré aquest comiat agraint a tots els professors i companys que he anat tenint durant tot aquest temps perquè m’han fet créixer i que m’ho passes molt bé. Surto d’aquest col·legi sent una persona una mica més madura i amb molts bons records. 
Oriol Fernàndez 6è B

Jo me’n recordaré d’aquesta escola perquè té els millors professors com per exemple: la Teresa, Lluis Bosch, Lluis Oriol, Maite, Roger,...
També recordaré aquesta escola perquè aquí ¡acabaré la Primària! també ara sóc el gran de l’he l’escola i ara quan acabi la Primària seré el més petit.
Víctor González 6è B

El primer que he de dir és que aquesta escola és única, si no hagués estat  per aquesta escola no tindria els coneixements que tinc ni les ganes d’ajudar a la gent. Res de tot això ho tindria ,i per això vull dir gràcies ,gràcies de tot cor .El millor que he pogut veure d’aquesta escola és que he tingut unes experiències inoblidables amb els companys i professors i per això aquesta escola és increïble.
Marta Juncà 6è B

Bé,  jo el que trobaré més a faltar és com de bé que m’han acceptat tan els meus companys com els professors. També m’encanta saber que de aquí m’emporto molts records i uns amics que són per a tota la vida. I jo, sempre ho dic, gràcies a déu que he pogut entrar a la millor escola del món, no m’imagino a una altre escola. Que sapigueu que el meu cor té una part del col·legi Sant Vicenç.                  
Elsa Ladevesa 6è B

Al llarg d’aquests anys m’ho he passat molt bé , des de de petitona he jugat amb els meus amics  que a  la llarga s’han fet millors amics .He conegut a mestres extraordinaris que m’han ajudat quan ho necessitava . Ara a 6éB m’ho estic passant super bé i en un mes i poc més anirem a port aventura i tinc moltes ganes de anar-hi .
Laia Llorens 6è B

Agraeixo a l’escola que m’hagi ensenyat tantes coses, i a més a més les he après amb els meus amics. M’emporto molts records bonics i molts bons amics. Mai oblidaré l’estància en aquesta escola. També vull agrair als meus pares la oportunitat que m’han donat per estudiar en aquesta escola. Gràcies per tot. 
Andrea Marín 6è B

La meva experiència en aquest anys al col·legi Sant Vicenç ha estat molt bona he conegut a molta gent hi sempre els recordaré, però algun dia marxaré als salesians a estudiar però mai m’oblidaré dels professors que he tingut.
Carla Mata 6è B

Estic molt content pel que he après aquests anys, el amics que tingut durant  l’ensenyança, per tots els dies d’alegria, tots els dies a l’acollida ,el pati, el sol, els gronxadors  i els grans professor que he tingut, les grans excursions: a la piscina a la muntanya. Encara que vaig arribar a P5 sembla que hagi estat des de P3, m’han ajudat molt els meus companys i  estic molt content. 
Arnau Mateo 6è B

Aquest escrit va dedicat al Col·legi Sant Vicenç el millor de tots. Gràcies per rebre’ns així, et trobaré molt a faltar Col·legi Sant Vicenç. Ara comencem l’ESO però sempre recordaré el Sant Vicenç per  els seus professors/es o les seves festes. Mai oblidaré aquesta meravellosa escola, moltes gràcies Col·legi Sant Vicenç.
Gabriel Nuñez 6è B

El que trobaré a faltar de l’escola són els professor que m’han ensenyat moltes coses i les bones estones amb ells, les classes en les que he estat, el pati per les bones estones que he estat jugant, i el més important de tota l’escola: els meus amics i companys.
Cristian Nuño 6è B

Per mi deixar aquesta escola em comporta una gran pena ja que porto aquí 9 anys i són masses records. D’aquí m’emporto els increïbles professors que m’han ajudat sempre que ho he necessitat, la meva millor amiga: La Andrea, que sense ella no hagués passat tant bé aquests anys. Les colònies que jo pugui ser conscient han sigut impressionants! I m’emporto uns dos fantàstics últims anys que gràcies al Roger, la Maite, el Toni i més professors, se’m han passat “volant” i he estat comodíssima aquí. T’ESTIMO ESCOLA!!
Carla Ollé 6è B

Aquesta escola és un record per a mi, ho és i ho serà sempre: Quan estudiï en una altra escola i la vegi em provocarà nostàlgia, tristesa i alegria. Recordant els mestres, els exàmens, els companys... Moltes gràcies Col·legi Sant Vicenç.
Daniel Parramón 6è B

Donar-te les gràcies per aquests nou anys que he crescut amb tu. He conegut als millors professors, amics i sobretot sempre m'he sentit estimat i ajudat per tothom. Segurament serà una de les millors etapes que viuré en la meva vida que mai oblidaré.               Per tot això solament voldria dir una cosa més: MOLTES GRÀCIES COL·LEGI SANT VICENÇ!!!
Àlex Pérez 6è B

El col·legi és una experiència única perquè a part de fer tants exàmens i deures, el que més trobaré a faltar del col·legi serà els nostres tutors perquè ens ho passem molt bé amb els nostres professors: el Roger, la Maite, que són super super divertits i que són els nostres tutors de 6é. També trobaré a faltar els tres dies que vam passar tot 6é a “Port Aventura” aquells tres dies junts van ser els millors. El teatre que vam escriure i fer nosaltres, perquè ens ho vam pasar super bé tot el dia junts ensellant el teatre… I totes les excursions que fem, perquè a l’ESO ja no les farem, i potser  ens separen dels nostres millors amics.
Anaiska Revelles 6è B

L’escola Sant Vicenç Dels Horts m’ha ensenyat molt duran 9 anys. M’emportaré  molts bons records. Però el més important és que m’han ensenyat moltes coses: mates, català, religió, castellà, anglès...Al final no marxes del cole pensant tot el que t’han ensenyat , a part d’això també marxes pensant en tots els professors que has tingut.
David Rios  6è B

Gràcies col·legi Sant Vicenç per tot el que m’heu ensenyat i per tots els moments bons y dolents que m’han fet aprendre a ser educat que és el més important, us trobaré a faltar companys i companyes, professors i professores i espero que aquest llarg camí de nou anys hem faci tenir un gran futur, i quan sigui més gran i tingui fills sempre els explicaré coses d’aquesta escola.
Ivan Sánchez 6è B

Per a mi l’escola és un lloc on fas amics tan com si són mestres o nens. Jo he conegut a molta gent i conec a tots els professors. Aquesta m’ha ensenyat tot el que sé, matemàtiques, català, castellà, anglès, música, socials, naturals. Hem fet teatres, treballs manuals a plàstica. És una pena haver de deixar-la, però hem de continuar fent el nostre camí.    
Daniel Sangüesa 6è B

Gràcies a tots el mestres que m’han acompanyat al llarg d’aquets anys del meu aprenentatge  per la seva  ajuda , comprensió , per estar sempre al meu costat , ajudar-me a superar-me cada dia més. Gracies per tot.
Oscar Sanz 6è B

Fa molta pena deixar tot això amb tot el que em passat en aquesta escola, segurament alguns plorem i altres no però estic segura que us trobarem a faltar. Al nostre cor hi ha un espai per aquesta escola i els mestres, esta clar que no marxarem sense un gran petó i una abraçada. Fins i tot, potser els agafo i es venen amb nosaltres als Salesians.
Un gran petó per tots i us estimem, gràcies per tot... per haver-nos ensenyat, per haver-nos castigat ‘’per aprendre, és clar’’ per haver-nos suportat 9 anys, GRÀCIES PER TOT!
Marta Solís 6è B

EL TEMPS PASSA MASSA RÀPID
Em fa molta llàstima deixar aquesta escola, però per altre banda em fa molta il·lusió anar a una altre escola. Tinc molt bons records aquí, que mai oblidaré, també per els meus companys  que portem molts anys junts, per sort també venen amb nosaltres, espero que de tant en tant pugui venir un altre cop, a veure aquets grans professors que m’han ensenyat tantes coses o per cada una de les classes que he estat tots aquests anys, em costarà molt acomiadar-me  d’aquesta escola, no vull marxar.

Climent Tuset 6è B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada